MASSAGE I KARLSTAD

Djupgående behandlande massage mot smärta, huvudvärk, stela axlar och ryggbesvär. 

 60 min

595 

kr

Kvalitets-säkrad massage i Karlstad

Gratis parkering!

Använd ditt friskvårdsbidrag!

Vad säger andra om Rehab Studio? 

Rekommenderar verkligen Matthew på REHAB Studio då han hjälpt mig med värk genom massage och enkla övningar. Har ett stressigt och fysiskt arbete och njuter av att gå till honom regelbundet. Tack Matthew 👍

Otroligt kunnig och lyhörd massör. Djupgående massage som verkligen hjälper vid värk och ömma/korta muskler! + bra tips för egenbehandling. Rekommenderas varmt!

Katja Hahn

Karlstad

Kom med akut smärta i nacke och rygg. Super nöjd. Jätteduktig. Kommer definitivt fortsätta komma hit.

Rekommenderas varmt!

Fantastiskt duktig och kompetent på djupgående massage 🌟 rekommenderas varmt

Rekommenderar verkligen Matthew på Rehab studio! Haft smärtproblematik i över 10 år och har nu äntligen hittat något som hjälper (har provat ALLT!) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Frida Nilsson

Karlstad

Rekommenderar verkligen ett besök hos Matthew på REHAB studio. Har gått med smärtor i nacke och axlar i över 10 år, och nu efter ett par månader av regelbunden massage och enkla övningar så känns det äntligen bättre!

Mats Eriksson

Karlstad

Jag har äntligen hittat en massör som tar hand om min kropp. Effekten är den man vill uppnå-stelhet och muskelknutar trycker han bort. Matthew är inte bara en väldigt duktig massör utan även en kompetent rådgivare i syfte att med egna övningar ge ett bättre välbefinnande. Jag kan med gott samvetet rekommendera ett besök om kroppen behöver lite hjälp. Jag gör det 1 gång i månaden för att kompensera mina dåliga vanor.

Mariana Hjorth 

Karlstad

Kan verkligen rekommendera detta ställe, Matthew är en superduktig kille!!

Ida Lindqvist

Karlstad

Har gått med nackont i flera månader och Matthew hjälpte mig att mjuka upp nacken och gav mig några enkla övningar för att motverka stelhet och smärta, vilket har hjälpt jättemycket! Han är proffsig och fokuserar verkligen på de problem man har, kan varmt rekommendera ett besök hos Matthew på REHAB Studio!

Sara Sohlberg

Karlstad

Rekommenderas varmt! Djupgående och bra behandling.

Om REHAB

Matthew John Lee

Rehab Massör/Hälsocoach/PT

Matthew driver Rehab Studio i Karlstad och är specialist på att hjälpa dig att bli av med smärta/besvär för att återfå en fungerande frisk kropp. Varje behandling eller rehab träning hos Matthew är unik för just dina problem och besvär. 

Matthew har en bakgrund inom idrott och tävlade bland annat i simning under sin uppväxt i England. När han kom till Sverige 2007 så var det ett naturligt steg att utbilda sig till personlig tränare och rehab massageterapeut. Han har många års erfarenhet inom friskvårdsbranschen med gedigen kunskap inom träningslära, anatomi, stresshantering och behandlande massagetekniker.

 

Matthews behandlingar präglas av lösningsorienterade djupgående tekniker som hjälper dina spända muskler att äntligen kunna slappna av. 

Google-rehab-studio.jpg
Kvalitets-säkrad massage i Karlstad
Massage i Karlstad
Massage i Karlstad

© 2018 REHAB studio | Adress: Östra Klarälvsgatan 17, 652 21 KARLSTAD. Prata med oss på sociala medier>>>

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

Bli av med din smärta!

Gratis parkering!

Boka enkelt med Bokadirekt Karlstad